Servei de Formació del Professorat
Convocatòria Assessories 2017
Data d'inici 8 de març de 2017 Data de fi 2 de maig de 2017
Descripció

 

RESOLUCIÓ de 28 de febrer de 2017, de la Conselleria d’Educació, Investigació, Cultura i Esport, per la qual es convoca concurs de mèrits per a la selecció i nomenament d’assessors i assessores de formació de centres de formació, innovació i recursos educatius (CEFIRE) de la Comunitat Valenciana.

INSTRUCCIONS PER EMPLENAR LA SOL·LICITUD, L'AUTOBAREMACIÓ DE MÈRITS I LA DECLARACIÓ EXPRESSA DE DISPONIBILITAT.

1) Accedisca al formulari de sol·licitud i d'autobaremació de mèrits. Al formulari apareixeran les següents pantalles:

  • Una primera pantalla en la qual deu emplenar les seues dades personals i professionals i les places d'assessoria que inclourà la sol·licitud, a continuació polse “Continuar” (No és necessari repetir una elecció CEFIRE-ESPECIALITAT encara que hi haja diverses vacants).
  • En les tres següents apareixeran les dades de l'autobaremació de mèrits. Per a cadascun dels apartats deu indicar els mèrits que posseeix emplenant tant les caselles numèriques corresponents com les caselles en les quals relacione els documents justificatius que aporta per acreditar els mèrits al·legats. La plataforma realitzarà automàticament la baremació.

2) Quan haja inserit totes aquestes dades, polse el botó “Enviar” i anote el número de sol·licitud que apareixerà a la pantalla, dada que deu utilitzar per identificar el(els) projecte(s) d'actuació elaborat(s). També apareixerà la relació dels documents disponibles per a ser impresos:

  • Sol·licitud de participació en la convocatòria d'assessories.
  • Autobaremació de mèrits.
  • Declaració expressa de disponibilitat.

3) Imprimisca i signe la sol·licitud, l'autobaremació de mèrits i la declaració expressa de disponibilitat generades per la plataforma. Una vegada signades, escanege i dese, en format pdf, el full d'autobaremació de mèrits i la declaració expressa de disponibilitat.

4) Elabore un projecte d'actuació, o dos si opta a dos grups/assessories distintes, en format Open Document. Les característiques del projecte són: extensió màxima de 15 pàgines en format DIN A-4 amb una tipografia Times New Roman o similar de 12 punts i a 1,5 línies d'interlineat. (no s'acceptaran annexos). El projecte no contindrà cap marca referida a la identitat personal i la seua identificació es realitzarà per mitjà del número de sol·licitud obtingut en el procés telemàtic.

5) Presente en un registre públic, preferentment en el registre general de la Conselleria d'Educació, Innovació, Cultura i Esport:

  • La sol·licitud signada.
  • Cada projecte en un sobre tancat i identificat amb el número de sol·licitud. Si es presenten dos projectes, s'utilitzaran dos sobres.
  • L'autobaremació de mèrits signada.
  • La documentació complementària que no conste en el registre del Servei de Formació Permanent del Professorat o que acredite els mèrits al·legats.

 

6) Escanege la còpia registrada de la sol·licitud i guarde-la com arxiu pdf.

7) Entre de nou al portal i recupere la sol·licitud. Envie la següent documentació.:

  • Còpia signada, registrada i escanejada de la sol·licitud. (Arxiu format pdf).
  • Còpia signada i escanejada de l'autobaremació de mèrits. (Arxiu format pdf).
  • Còpia signada i escanejada de la declaració expressa de disponibilitat signada. (Arxiu format pdf).
  • Projecte(s) elaborat(s) (Arxiu(s) format pdf, nomenat(s) amb número_de_sol·licitud_grup_assessoria.pdf)

INSTRUCCIONS PER A RECUPERAR LA SEUA SOL·LICITUD

Una vegada acceptada la sol·licitud, si necessita modificar-la o accedir de nou per enviar la documentació signada, ha d'accedir de nou a aquesta mateixa pàgina i polsar en l'enllaç de recuperar sol·licitud, indicant a continuació el número de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el compte de correu electrònic de contacte de la sol·licitud original.
Si no coneix el número de sol·licitud, indique el seu mail i rebrà un correu electrònic amb un enllaç que li permetrà recuperar-la.
Si indica el número de sol·licitud, accedirà directament a una pantalla des de la qual podrà imprimir o editat la sol·licitud.

Recuperar la sol·licitud

Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria té a la seua disposició el correu de contacte cefire@gva.es, indicant en el asumpte "CONCURS D'ASSESSORS DE CEFIRE".

 
Instàncies
Obligatòria Títol
Reclamació Fase 1
Dades sol·licitud

La convocatòria està fora de termini per a participar.