Servei de Formació del Professorat
Consulta CCDM 2017-2018
NIF (amb lletra final)

Llistat provisional de sol.licituds admeses a les proves i cursos conduents a l’obtenció de les titulacions administratives de Capacitació lingüística per a l’Ensenyament en Valencià, en Llengües Estrangeres i del Diploma de Mestre de Valencià.

Instruccions:
NIF (amb lletra final): emplene la casella amb el NIF que va utilitzar per a la inscripció, amb la lletra final.



Les persones excloses poden presentar al·legacions al llistat provisional fins al 3 de gener de 2018, tant per registre d’entrada, adreçades al Servei de Formació del Professorat, com per correu electrònic a l’adreça ayudasformacion@gva.es. 

Li recordem que els sol·licitants de cursos preparatoris hauran de triar el torn i localitat de realització del curs entre el 9 i el 16 de gener de 2018.

Igualment, els admesos a les proves lliures i als cursos hauran de confirmar la seua assistència al curs i/o a la prova de l’1 al 6 de febrer de 2018.



 

Las personas excluidas pueden presentar alegaciones al listado provisional hasta el 3 de enero de 2018, tanto por registro de entrada, dirigidas al Servicio de Formación del Profesorado, como por correo electrónico a la dirección ayudasformacion@gva.es. 

Le recordamos que los solicitantes de cursos preparatorios tendrán que elegir el turno y localidad de realización del curso entre el 9 y el 16 de enero de 2018.

Igualmente, los admitidos a las pruebas libres y a los cursos tendrán que confirmar su asistencia al curso y/o a la prueba del 1 al 6 de febrero de 2018.