Servei de Formació del Professorat
Cursos CCDM: Llistat provisional de sol·licituds admeses
0+DNI

Instruccions:

NIF/DNI: complete amb zeros a l'esquerra fins a nou dígits. No escriga cap lletra final.

NIE: Lletra inicial + 8 dígits (emplene amb zeros entra la lletra i els dígits si cal). No escriga cap lletra final.

Sol·licituds excloses:

Les persones excloses poden presentar al·legacions per registre d'entrada adreçades al Servici de Formació del Professorat.

En tot cas, només es prendrà en consideració la documentació justificativa al·legada durant el termini de presentació de sol·licituds. Qualsevol informació omesa o consignada erròniament per la persona interessada no podrà ser invocada a l’efecte de futures reclamacions, ni considerar per tal motiu lesionats els seus interessos i drets.

Cas que l'al·legació als llistats provisionals d'admesos i exclosos resulte estimada s'informarà l'interessant a través del correu electrònic consignat en la sol·licitud de participació i es realitzarà la confirmació d'ofici.

Termini: des del 28 d'octubre fins el 6 de novembre de 2014.

Sol·licituds admeses:

En el cas de les sol·licituds admeses cal confirmar entre el 28 d'octubre i el 16 de novembre. La no confirmació implicarà la pèrdua de lloc en el curs.

Cursos anul·lats:

El Servici de Formació del Professorat es posarà en contacte amb les persones inscrites en els cursos anul·lats per oferir-los un curs alternatiu entre els que sí que tenen participants.

Per a més informació pot consultar la convocatòria dels cursos.