Servei de Formació del Professorat
Estàncies formatives en empreses 2019
Data d'inici 2 de febrer de 2019 Data de fi 28 de febrer de 2019
Descripció

RESOLUCIÓ de 18 de gener  2019, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoca la realització d’estades de formació per al professorat amb atribució docent en  Formació Professional i d’ensenyaments artístics professionals i esportius en empreses, organitzacions o institucions ubicades en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana o en la resta del territori espanyol durant l’any 2018.

TERMINI: des de l'endemà de la seua publicació en el DOGV fins al 28 de febrer de 2019 (enviament telemàtic i presentació documentació en un registre públic)

Instruccions per a emplenar la sol·licitud i documentació complementària.

  • Pas 1: Emplenar la sol·licitud de participació. Prema “continuar”.
  • Pas 2: Emplene totes les dades de la proposta d'estada. El programa d'activitats de l'estada i la seua temporalització (finestra desplegable), que serà valorada per la Comissió. “Prema continuar”.
  • Pas 3. Prema directament “enviar” (ja que la memòria s'ha d'emplenar al final, quan ja haja realitzat l'estada formativa).

ANOTE EL NOMBRE DE SOL·LICITUD QUE APAREIX A dalt. SI EN EL FUTUR VOL MODIFICAR-LA HO NECESSITARÀ.

Li apareixerà una pantalla amb diversos documents disponibles. Haurà de prémer en els enllaços indicats per a imprimir els documents:

  • Sol·licitud
  • Certificat de la secretària del centre docent.
  • Document d'autorització de l'empresa

El certificat de la secretària del centre docent i el document d'autorització de l'empresa, una vegada signats i segellats on corresponga, haurà d'escanejar-los i guardar els arxius. Torne a entrar recuperant la sol·licitud, i puge els dos arxius anteriors on s'indica.

A més d'enviar la documentació anterior telemàticament, haurà de presentar en paper en un registre públic (fins al 28 de febrer de 2019): la sol·licitud, el certificat de la secretària del centre docent i el document d'autorització de l'empresa.

INSTRUCCIONS PER A RECUPERAR LA SEUA SOL·LICITUD

Una vegada enviada la sol·licitud, si necessita modificar-la o accedir de nou per a enviar la documentació signada, ha d'accedir de nou a aquesta mateixa pàgina i polsar en aquest enllaç, indicant a continuació el nombre de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el compte de correu electrònic de contacte de la sol·licitud original.

  • Si no coneix el número de sol·licitud, indique el seu mail i rebrà un correu electrònic amb un enllaç que li permetrà recuperar-la.
  • Si indica el número de sol·licitud, accedirà directament a una pantalla des de la qual podrà imprimir o editar la sol·licitud.

Recuperar la sol·licitud


Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria té a la seua disposició el correu de contacte: estadesempreses@gva.es

 


La convocatòria està fora de termini per a participar.