Servei de Formació del Professorat
Estades formatives en empreses 2017 - 2n període
Data d'inici 1 de setembre de 2017 Data de fi 20 de setembre de 2017
Descripció

RESOLUCIÓ de 23 de gener  2017, de la Secretaria Autonòmica d’Educació i Investigació, per la qual es convoca la realització d’estades de formació per al professorat amb atribució docent en  Formació Professional i d’ensenyaments artístics professionals i esportius en empreses, organitzacions o institucions ubicades en l’àmbit territorial de la Comunitat Valenciana o en la resta del territori espanyol durant l’any 2017

 

Instruccions per a emplenar la sol·licitud i documentació complementària.

Pas 1: Emplenar la sol·licitud de participació. Prema “continuar”.

Pas 2: Emplene totes les dades de la proposta d'estada. El programa d'activitats de l'estada i la seua temporalització (finestra desplegable), que serà valorada per la Comissió. “Prema continuar”.

Pas 3. Prema directament “enviar” (ja que la memòria s'ha d'emplenar al final, quan ja haja realitzat l'estada formativa).

ANOTE EL NOMBRE DE SOL·LICITUD QUE APAREIX A dalt. SI EN EL FUTUR VOL MODIFICAR-LA HO NECESSITARÀ.

Li apareixerà una pantalla amb diversos documents disponibles. Haurà de prémer en els enllaços indicats per a imprimir els documents:

- Sol·licitud

- Certificat de la secretària del centre docent.

- Document d'autorització de l'empresa

El certificat de la secretària del centre docent i el document d'autorització de l'empresa, una vegada signats i segellats on corresponga, haurà d'escanejar-los i guardar els arxius. Torne a entrar recuperant la sol·licitud, i puge els dos arxius anteriors on s'indica.

A més d'enviar la documentació anterior telemàticament, haurà de presentar en paper en un registre públic (termini fins el 20 de setembre 2017): la sol·licitud, el certificat de la secretària del centre docent i el document d'autorització de l'empresa.


INSTRUCCIONS PER A RECUPERAR LA SEUA SOL·LICITUD

Una vegada enviada la sol·licitud, si necessita modificar-la o accedir de nou per a enviar la documentació signada, ha d'accedir de nou a aquesta mateixa pàgina i polsar en aquest enllaç, indicant a continuació el nombre de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el compte de correu electrònic de contacte de la sol·licitud original.

  • Si no coneix el número de sol·licitud, indique el seu mail i rebrà un correu electrònic amb un enllaç que li permetrà recuperar-la.
  • Si indica el número de sol·licitud, accedirà directament a una pantalla des de la qual podrà imprimir o editar la sol·licitud.

 

Recuperar la sol·licitud


Per a qualsevol dubte sobre la convocatòria té a la seua disposició el correu de contacte: aracil_mje@gva.es

 


La convocatòria està fora de termini per a participar.