Servei de Formació del Professorat
Formació autònoma 2016/2017: grups de treball i seminaris
Data d'inici 11 de novembre de 2016 Data de fi 25 de novembre de 2016
Descripció

 

Recorde que esta convocatòria està regulada per la Convocatòria del 3 de novembre de 2016, de la Secretaria Autonòmica d'Educació i Investigació de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport, de grups de treball i seminaris, per al curs 2016/2017

Per tant, abans de presentar la sol·licitud és necessari llegir-ne les bases.

  • Grups de treball: té com a finalitat l'elaboració, l'anàlisi i l'experimentació de materials curriculars.
  • Seminaris: promou l'actitud reflexiva conjunta i el debat docent per aprofundir en l'estudi de qüestions educatives científiques, metodològiques o didàctiques, amb suport ocasional d'una persona experta.

En el cas de grups de treball el nombre de participants, inclòs el coordinador, no pot ser inferior a 3 ni tampoc podrà ser superior a 10.

En el cas de seminaris el nombre de participants, inclòs el coordinador, no podrà ser inferior a 5.

 

Termini de presentació de sol·licitud

El termini serà des de l'11 de novembre fins al 25 de novembre de 2016.

 

Recuperar la sol·licitud

Un cop acceptada la sol·licitud, o si necessita modificar-la per fer cap correcció, ha d'acceder a esta mateixa pàgina de nou i polsar

 ací 

, indicant a continuació el número de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el correu electrònic de contacte escrit a la sol·licitud original.

 

 

Al polsar el botó "recuperar", rebrà un enllaç en el seu correu electrònic que li permetrà accedir a les dades emmagatzemades.

 

Recorde

 Una vegada presentada la sol·licitud deurà imprimir:

  • El document de cessió de drets (grups de treball).
  • El document de l'autorització de la direcció del centre on es realitzaran les reunions de treball (este document es generarà en acabar el formulari).

Per a que siguen signats per la/les persona/es que corresponguen i incorporar novament a la sol·licitud els documents degudament signats.

 


La convocatòria està fora de termini per a participar.