Servei de Formació del Professorat
Gestió autònoma de programes anuals de formació 2016/2017
Data d'inici 1 de desembre de 2016 Data de fi 10 de desembre de 2016
Descripció

 

Concurs de selecció de centres públics educatius de titularitat de la Generalitat per a la gestió autònoma de programes anuals de formació permanent del professorat de la Comunitat Valenciana

 

Instruccions generals

1.- Ompliu les vostres dades. 

2.- Quan es tracte de centres educatius amb menys de 5 professors, podran agrupar-se per a la realització de les accions formatives. Els equips directius d'estos centres designaran un únic coordinador de formació, qui presentarà la sol·licitud de participació omplint les dades de tots els centres participants, actuant el centre del coordinador com centre de referència de l'agrupació.

3.- No oblide adjuntar el certificat de la secretaria del centre (o dels centres d'una agrupació) en què es transcriga literalment l’acta del claustre amb el compromís d’adoptar i dur a terme les accions formatives incloses en el PAF, amb una participació mínima del 20% del claustre, o 5 professors si el claustre té menys de 20 professors 

 4.- Polseu el botó "enviar" per guardar la vostra sol·licitud

5.- Anoteu el nombre de la vostra sol·licitud

 

Acceso a la convocatoria 

La convocatòria va dirigida a centres públics educatius de titularitat de la Generalitat Valenciana. Ací podeu llegir les bases de la convocatòria.

 

Recuperar la sol·licitud

Una vegada acceptada la sol·licitud, o si necessita modificar-la per a fer cap correcció, ha d'accedir a aquesta mateixa pàgina de nou i polsar ací, indicant a continuació el número de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el correu electrònic de contacte escrit a la sol·licitud original.

 

En polsar el botó "Recuperar", rebreu un enllaç en el vostre correu electrònic que vos permetrà accedir a les dades emmagatzemades.

 


La convocatòria està fora de termini per a participar.