Servei de Formació del Professorat
Formació autònoma 2014/2015: grups de treball i seminaris
Data d'inici 4 de setembre de 2014 Data de fi 29 de setembre de 2014
Descripció

 

Recorde que esta convocatòria està regulada per les instruccions de 4 de setembre de 2014, de la Direcció General de Innovació, Ordenació i Política Lingüística de la Conselleria d'Educación, Cultura i Esport. Per tant, abans de presentar la sol·licitud és necessari llegir-ne les bases.

  • Grups de treball: se centren en l’estudi i desenrotllament de materials d’aplicació directa a l’aula, tant en els processos d’ensenyament-aprenentatge com en la avaluació.
  • Seminaris: analitzen i estudien en profunditat aspectes concrets de la pràctica docent, interactuant amb especialistes que aporten una visió externa.

En el cas de grups de treball el nombre de participants, inclòs el coordinador, no pot ser inferior a 3 ni tampoc podrà ser superior a 10.

En el cas de seminaris el nombre de participants, inclòs el coordinador, no podrà ser inferior a 5.

 

Termini de presentació de sol·licitud

 El termini serà des del 5 de setembre fins el 29 de setembre de 2014.

 

Recuperar la sol·licitud

Un cop acceptada la sol·licitud, o si necessita modificar-la per fer cap correcció, ha d'acceder a esta mateixa pàgina de nou i polsar

 ací 

, indicant a continuació el número de sol·licitud generat (8 últims dígits) i el correu electrònic de contacte escrit a la sol·licitud original.

 

 

Al polsar el botó "recuperar", rebrà un enllaç en el seu correu electrònic que li permetrà accedir a les dades emmagatzemades.

 

Recorde

 Una vegada presentada la sol·licitud deurà imprimir:

  • El document de cesió de drets (grups de treball).
  • El document de l'autorització de la direcció del centre on es realitzaran les reunions de treball (este document es generarà en acabar el formulari).

Per a que siguen signats per la/les persona/es que corresponguen i incorporar novament a la sol·licitud els documents degudament signats.

 


La convocatòria està fora de termini per a participar.