9:30 h. Conferència "Teatro, compromiso y creatividad en la práctica educativa" a càrrec de Tomás Motos

11:30 h. TALLERS :
1. OPRESSED EXPERIENCE (Immigrants, gitans, prostitutes, "sin techo", homeless, clochards... dins de nosaltres. Secundària) Domingo Chinchilla.
2. TEATRE DELL'OPRESSO (resolució de conflictes amb tècniques de teatre de l'oprimit. Internivells en italià) Alessandro Tolomelli (Facultat de Ciències de l'Educació. Universitat de Bolonya) i Gruppo Krila.
3. TEATRE FÓRUM (Interacció amb el públic a partir de les tècniques d'improvisació i conscienciació social. Secundària) Valentí Piñot del Grup Pimpinelles.
4. OMBRES EN EL PARADÍS (Il·luminar els móns amb la poesia de les imatges. Primària) Teatres de la Llum.
5. LEARN LANGUAGES THROUGH THEATER (Tècniques de dinamització de la classe de llengua amb recursos teatrals. Internivells en anglés) Sara Kate Redding.
6. "EL ARCO IRIS DEL DESEO" (Tècniques de desmecanització dels sentits i teatre social) Antonio Cantos (Professor de Direcció d'actors en la Facultad de Ciencias de la Comunicación. Universidad de Málaga)
7. EL BLUES DE LA TRANSFORMACIÓN SOCIAL (Voces entrelazadas haciéndose oír desde el silencio) Jesús Marco i Els colors de la veu.
8. COMUNICA-ACCIÓ I TEATRE SOCIAL Vicent Adell del grup de TeatreTrencaclosques.

14:30 h. DINAR
17:00 h. Presentació de l'experiència educativa: "Teatro dell'oppresso in Educazione" per Alessandro Tolomelli (Universitat de Bolonya)

18:30 h. Espectacle-cloenda i debat

" MÁSCARAS EDUCATIVAS DETRÁS DE LA TIZA"
(Espectáculo de creación colectiva del seminario de teatro del
oprimido de Augusto Boal, coordinado por Tomás Motos)

Més informació a la web resum de les Jornades de dramatització:

http://sites.google.com/site/jornadesdedramatitzacio/
Last modified: Sunday, 11 September 2011, 7:04 AM