Foro de debate Tema 3

Actuacions educatives

 
laura
Actuacions educatives
by Laura Tudon Donat - Wednesday, 26 September 2012, 7:40 PM
 

Les practiques educatives que es porten a terme en la nostra societat educativa actualment, estan portan a aquesta a un fracas educatiu cada vegada més elevat.

Utilitzar programes com el projecte INCLUD-ED poden ser beneficiones per a les noves pràctiques educatives. Destaque INCLUD.ED de manera positiva.

M'agradari destacar que es INCLUD-ED "El proyecto INCLUD-ED analiza qué estrategias educativas contribuyen a superar las desigualdades y a fomentar la cohesión social y cuáles generan exclusión social, prestando especial atención a grupos vulnerables o desfavorecidos"

Hem de porta la nostra parctica educativa cap a una societat educativa inmersa en les comunitats d¡aprenentatge, on tots i totes son valids per l'educació i on cap nen ni nena estan exclosos ni segregats de l'educació. Observant els resultats dels estudis portats a terme i del treball del projecte, crec que en aquest projecte es tracten una serie de valors socials que ultimament s'estan perdent, treballar la igualtat entre classes socials, entre cultures, ser tolerant, la igualtat, ....

Observant la realitat de la meu escola, pense que molts dels objectius marcats per aquest projecte seria molt importatn portar-los a terme en les nostres aules. El centre té moltes diferencies ja siguen culturals, racials, classes, amb molta intolerancia entre elles, hi ha moltes excusions i marginacions, ....